DiQia.dk - en del af AP Reklamebureau

Online tilstedeværelse skal give vækst og udvikling

DiQia.dk tilbyder mange slags digitale løsninger, der er optimeret til at skaffe større opmærksomhed, mere trafik og i sidste ende mere salg. DiQia.dk er en del af AP Reklamebureau, og med sit udspring i marketing , medier og reklame har DiQia.dk en kommerciel og praktisk tilgang til opgaverne.

Vores løsninger er brugervenlige, intuitive og frem for alt lægger vi vægt på, at din hjemmeside skal fremstå lækker og indbydende at gå på opdagelse i.

DiQia.dk tilbyder desuden SoMe marketing, contentmarketing via email og SMS samt SEO.

Har du brug for mere end digitale løsninger?

Besøg AP Reklamebureau og læs mere

Vi gi´r kaffen

Vi giver en kop kaffe og mødes til en uforpligtende og ærlig snak om problemstilling og udfordring. Og vi tester om kemien mellem os er rigtig til et fremtidigt samarbejde.

Oplæg til samarbejde

Vi leverer et oplæg til hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i gang eller videre i det diqitale univers. Form, metode, økonomi og proces opridses, så du ved hvor du står, og gerne vil hen.

Step by Step proces

Vi starter og slutter et sted, inden vi går videre til det næste. Det giver overblik, kvalitet og sikkerhed for, at indsatserne virker.

KISS. Keep It Simple & Solid

“Cut the crap” er Diqia´s motto. Ingen overflødigheder eller varm luft. Enkelhed giver klarhed, og dine indsatser solide ben at stå på.